U maakt gebruik van een sterk verouderde internetbrowser. Update uw internetbrowser om uw internetervaring te verbeteren.
Indien u toch doorgaat naar onze website, dan is het mogelijk dat bepaalde functies niet volledige functioneren in uw verouderde browser.

Nailart

Nailart

Je kunt op veel verschillende manieren je nagels laten versieren. Een paar streepjes op de nagel in combinatie met een gellak maakt het al leuk. Een glittertje hier en daar. Maar ook de meest uiteenlopende nailart is voor mij geen probleem. Doordat het allemaal handwerk is, zullen er geen tweede paar van uw nagels zijn.

Als u een foto heeft van een bepaalde nailart, laat het gerust zien. Vaak kan ik het met mijn eigen producten zo goed als namaken.

Je hoeft natuurlijk niet voor nailart te kiezen. Een french manicure of een babyboom kan natuurlijk ook altijd. Dit evt afgewerkt met wat strass steentjes of een klein glittertje maakt het net weer wat anders.

Ook kunt u bij mij gellak op de teennagels laten zetten. Dit kan ik ook bijpassend maken bij de nagels. zo heeft u dezelfde gellak met nailart ook op uw tenen.

Maak afspraak